Uskottavaa vai totta

Kaikki blogit puheenaiheesta Ozan Yanar

Yanar-Niinistö-case - Median on vaadittava poliitikoilta johdonmukaisuutta

Vihreiden kansanedustaja Ozan Yanar suuttui presidentti Sauli Niinistön uudenvuodenpuheesta, koska siinä kuulemma puhuttiin maahanmuuttajayhteisöstä (ei puhuttu), eikä yksilöistä. Mediassa Yanaria ylistetiin poikkeuksellisen rohkeana ajattelijana, vaikka todellisuudessa hän puhui asian vierestä ja oli vieläpä poikkeuksellisen tekopyhä.

Ketkä ovat maahanmuuttajan ”omia” ja voiko niitä ohjata?

Blogin venäjänkielinen versio löytyy suomenkielisen version alta / Версия блога на русском языке расположена под финским текстом

Ozan Yanar sanoi totuuden sanat "sinisistä"

Perussuomalaisista ulkoministeri Soinin johdolla eronneiden 20 kansanedustajan ryhmän puolueeksi on suunnitteilla Sininen tulevaisuus -niminen puolue, jonka pohjaksi on perustettu samanniminen yhdistys.

Ryhmä mainostaa puolueensa uudistavan Suomea jokaisen ihmisarvoa kunnioittaen. Veriruskeat synnit ryhmä sälyttää nyt Halla-ahon johtaman Perussuomalaisten niskaan omat synnit lahjakkaasti unohtaen.

Kyllä viisauden sanat on tänään kuultu eduskunnassa Vihreiden Ozan Yanarin suusta.

Ozan Yanar ja SDP:n maahanmuuttopolitiikka

Vihreiden kansanedustaja Ozan Yanar kirjoitti eilen Facebookiin päivityksen, jossa hän arvostelee jyrkästi SDP:n toimintaa ulkomaalaislain uudistusta koskevassa äänestyksessä. Sen seurauksena laista poistettiin pykälä, jonka perusteella Suomi voi myöntää oleskeluluvan "humanitäärisen suojelun" perusteella henkilölle joka ei ole oikeutettu turvapaikkaan tai muuhun laissa määriteltyyn turvan tarpeeseen.

Ozan Yanar valittiin Politico 28 -listalle. "Eurooppalaiset vaikuttajat"

 

Ozan Yanar valittiin Politico 28 –listalle.  ”Eurooppalaiset vaikuttajat”

Linkki: http://www.politico.eu/list/politico-28/

Kyseessä on Politico-lehden uusi, nyt ensi kertaa lanseerattu Politico 28 –lista, jolle he ovat valinneet omat ”Eurooppalaiset vaikuttajansa”. 

Osaanko nyt lukea paremmin kuin Osmo Soininvaara?

Vihreiden kansanedustaja  Osmo Soininvaara kirjoittaa: "Jussi Halla-aho kirjoitti itselleen tyypillisen kirjoituksen, jossa hän leimasi kaikki eduskuntavaalien maahanmuuttajaehdokkaat heikkolaatuisiksi toteemiehdokkaiksi, listan koristeiksi ja sirkushahmoiksi.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä