*

Uskottavaa vai totta

Kaikki blogit puheenaiheesta Yksilöllisyys

Työllisyysasteen karmaisevien nostokeinojen piilotavoitteisiin yhdistyvyydestä

Työllisyystavoitteiden saavuttamispyrkimykset ovat sitä järkevämpiä, mitä kohdennetummasta ryhmästä on kyse, mutta kun sillä tarkoitetaan kaikenlaisia ei-työllisiä, pyrkimyksistä viestiminen muuntuu lässytykseksi, minkä voi antaa anteeksi kertaluonteisena heittona haastattelutilanteessa, mutta kun työllisyysasteen nostamisesta tehdään tavoite, jota pitää tavoitella uhkauksin, painostuksin ja ilman laaja-alaisille ja yksityiskohtaisille yksilökohtaisille arvioinnille sijaa jättämättä, on syytä käydä läpi kysymyksiä kuten:

Miten Ralf Gothóni näkee Suomen politiikan

Ralf Gothóni on maailmalla arvostetuimpia suomalaisia. Uutuuskirjassaan* hän kertoo suorasukaisesti myös  politiikasta. Leikkisä, henkevä ja radikaali pureutuminen eri asioihin on Gothónia itseään. Hän ärsyttää vasiten, ja hän nauraa sille minkä yksi ja toinen ottaa yksiniitisesti.

Pakkoterveys ja pakkohyvinvointi kieltää yksilöllisyyden

 

Tipaton tammikuu päättyi, uudet ravitsemusneuvottelukunnan ruokasuositukset tulivat voimaan, viinaralli Virosta puhuttaa ja olutta pitäisi laimentaa. Kaikissa näissä ilmiöissä on virallisesti kysymys terveydestä ja hyvinvoinnista. Toinen asia, mikä aina mainitaan näkyvästi näissä yhteyksissä, on raha.

 

Ajatus tuloeroista

Tuossa luin juttua taiteilijasta joka on saanut "huuhaa" hankkeeseen apurahaa.

http://www.hs.fi/ihmiset/Taiteilija+sai+30000+euron+apurahan+jotta+voi+r...

Toisaalta aloin miettimään juttua lukiessani hieman kaverin aikaisempaa ammattia, puuseppää.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä